Listspecialisten

Lister  Ytterpaneler Innerpaneler  Övrigt sortiment  Badtunnor

STARTSIDA
KONTAKTA OSS
LISTER
PANELER
ÖVRIGT SORTIMENT
BADTUNNOR
BYGGVAROR
SPECIALEMBALLAGE
LEGOHYVLING/KLYVNING
NYTILLVERKNING AV PROFIL
INSPIRATION
miljöbilder
referenser
Listspecialisten i media
Länkar till byggsiter
BYGGNADSVÅRD
PRISLISTOR

Inspiration, mijöbilderHär hittar du miljöbilder där våra profiler används. Bilderna är inskickade från kunder och fler presenteras eftersom. Vi hoppas att dessa bilder är något du kan få inspiration av.

Har du själv några bilder från din byggnation, så hör gärna av dig till oss.

Fler bilder finns numera på vår Facebooksida.

Klicka på denna länk så öppnas den på en ny sida.

 

Lägenhet i Köpenhamn
"Kære venner i Nordsverige, Nu er jeg blevet færdig med indretningen af min lejlighed på Østerbro i København og sender vedlagt nogle fotos indefra. Er der ikke blevet flot?"

 

Villa i Gustavsberg, Stockholm
Byte av ytterpanel till Fjällpanel 22x160 mm, specialprofil. 

 


40-tals villa i Piteå
Bilder från tre renoveringar av egna hem i Piteå.

 

Sporthotellet i Åre
Sporthotellet är en fantastisk byggnad mitt i Åre by. Det har funnits sedan början på 1900-talet , men totalrenoverades till lägenheter av högsta klass med inflyttning i januari 2007. Foder, golvsockel, sockelklossar och innerpanel.
Länk till bildserie hos Executiveskiing.se

 


Matsalsgolv i egnahem, Luleå

"Så här fint blev furugolvet i vår matsal och pianorum som ni levererade till oss i September i fjol. Själv tycker vi att det är pricken över i:et i vår husrenovering. Vackert, varmt och skönt att gå på. Känns nästan som att gå på sammet. Det var ju ursprungligen 32mm som ni hyvlade ner till 25mm om vi inte minns fel. Golvet är behandlat med lut en gång och sedan oljat med vitpigmenterad olja (CARL´s golvolja). Golvet har också hållit "formen" fint trots att jag lade in det redan i Oktober och den påföljande torra vintern. Golvplankorna är skruvade mot befintligt undergolv (plastmatta på spånskiva/furugolv) med knappt 1 m mellan skruvarna.
 
 

   Copyright © 2020 Listspecialisten - Arnemarks Såg & Hyvleri AB - sitemap - Tfn: 0911-25 74 00 - E-post: info@listspecialisten.se