Listspecialisten

Lister  Ytterpaneler & Innerpaneler  Övrigt sortiment  Badtunnor

STARTSIDA
KONTAKTA OSS
LISTER
PANELER
ÖVRIGT SORTIMENT
BADTUNNOR
BYGGVAROR
SPECIALEMBALLAGE
LEGOHYVLING/KLYVNING
NYTILLVERKNING AV PROFIL
INSPIRATION
BYGGNADSVÅRD
PRISLISTOR

ByggnadsvårdBesök gärna Skellefteå museums sida www.hallahus.se

Där kan du få inblick i några av de byggnadsstilar som finns i västerbotten och orsaken till att de ser ut som de gör.

Hantverksblad, bilder och ritningar samt råd om hur ändringar kan göras med bevarande av ursprungliga kvaliteter och atmosfär.

 

Kent Vesterlund driver byggnadsvårdsföretaget Mixer X med inriktning mot framförallt byggnadsvård men utför även andra arbeten inom trä- och byggverksamhet.

Han är även länsombud i Norrbotten för Svenska byggnadsvårdsföreningen och sitter med i styrelsen för ideella föreningen Byggnadsvård Norr.

Han skriver:

Kulturarvets bevarande är en viktigt del i dagens samhälle där massproduktion samt slit och släng blivit vår vardag. Att bevara äldre byggnader, från lador och bodar till större boningshus, har ett stort värde för att nästkommande generationer ska få möjlighet att kunna uppleva och förstå hur det var att bo och leva förr.


Jag utför konsultuppdrag vid frågor rörande ert byggndasvårdsprojekt.

Jag jobbar med de flesta förekommande timmerarbeten, renovering av fönster och dörrar, målning med linoljefärg, stenarbeten m.m.

Med egen såg kan även specialsågade dimensioner tillverkas efter kundens behov.
www.mixterX.se 

 

   Copyright © 2020 Listspecialisten - Arnemarks Såg & Hyvleri AB - sitemap - Tfn: 0911-25 74 00 - E-post: info@listspecialisten.se